R7 voor alle lakken en
muurverven

Met het 1-meter concept van R7 kan de klant eenvoudig zijn keuze maken, door het kiezen van hybride verfgereedschappen van R7 heeft hij heeft steeds het juiste product met een superieure kwaliteit. Deze kwasten en borstels zorgen er voor dat de consument steeds het beste resultaat bekomt en dus tevreden terug kijkt naar zijn aankoop.

Voordelen voor
de retailer

Voordelen voor
de klant

Onze kwasten

R7 is een unieke hybride kwast geschikt voor alle soorten verf zonder enig verlies van haren. Onze R7 kwasten bestaan uit ronde, platte en puntvormige kwasten.

Onze Rollers

Onze lakrollers zijn hybride en geschikt voor zowel lakken op waterbasis als op terpentine basis.

Onze R7 muurverfrollers zijn geschikt voor zowel muurverven als primers/voorstrijk en kunnen gebruikt worden op alle muren en plafonds, van grove tot gladde structuren.

Alle R7 rollers hebben een grote verfopname, perfecte afgifte en geven een prachtig eindresultaat.

Onze Tools

De R7 tape is duurzaam en flexibel. Deze washi tape kan zeer vlot aangebracht worden op alle soorten oppervlakten. Ze is eenvoudig te verwijderen en laat geen lijmresten achter.

Onder het werk SAM bieden we een compleet concept aan met alle producten die een DHZ-schilder nodig heeft. Dit assortiment is geschikt voor iedereen die een volledig aanbod van DHZ verfgereedschappen wil aanbieden. De producten zijn specifiek ontwikkeld voor alle soorten verf.

Vragen over ons aanbod? Neem contact op met ons of download onze catalogus.